maanantai 15. lokakuuta 2012

Bataattiranskikset

Taustalla uutta vegaanista Reilun Kaupan luomu-punaviiniä!


Nyt löytyi mahtava vaihtoehto normiranskiksille. Bataatti maistuu myös tässä muodossa! Sopii niin kasvispihvien kylkeen lisukkeeksi kuin myös sellaisenaan naposteltaviksi luomuketsupin kera.

Bataattiranut:

- 1 bataatti

- 1/2 dl kylmäpuristettua kookosöljyä

- vuorisuolaa ja mustapippuria


Sulata kookosöljy esimerkiksi lämpimässä vesihauteessa. Kuori ja suikaloi bataatti. Asettele suikaleet uunin pellille, valuta päälle kookosöljy ja levitä mausteet tasaisesti. Kypsennä 225 asteisessa uunissa n. 15 minuuttia. Tarkkaile kypsymistä, etteivät kärähdä.

P.S. Bataatin lisäksi kannattaa kokeilla ranskalaisten valmistamista esim. lantusta ja nauriista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti